12 Mayıs 2014 Pazartesi 10:52
BDP, Ağrı'da İkinci Seçim Bürosunu Açtı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), 1 Haziran seçimleri nedeniyle Ağrı’da ikinci seçim bürosunu açtı.

 

BDP’nin Ağrı merkez Yeni Van Caddesi üzerinde bulunan yeni seçim bürosunun açılışına Hakların Demokratik Partisi (HDP) Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık, Belediye Başkanlığı Eş Başkan Adayı Mukaddes Kubilay, BDP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Ferhat Tarhan, Cemil Elden ile parti meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim irtibat bürosunun açılışında halka hitap eden BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık, “Sevgili kardeşlerim ve yoldaşlarım biz sizlere teşekkür ediyoruz. Siz 30 Mart’a iradenizi, sokağa, sandığa ve Türkiye’nin dört bir tarafına yansıttınız.

 

Dediniz ki Ağrı’da tercihimiz, Kürt özgürlük hareketi ve BDP’dir. Küçük bir belediye başkanlığı için bu şehri kanatmak istediler, biz bu kentin kanatılmasından yana olmadık” dedi.




Son Güncelleme: 12.05.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.