14 Mart 2014 Cuma 23:52
BDP Kalesini Kaybedebilir

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), Doğubayazt ilçesinde artık yeteri kadar ilgi görmemeye başladı. Yıllardır BDP nin en sağlam kalelerinden biri olarak görülen  Doğubayazıt, Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın mitingine gereken desteği vermedi.

 

Bu güne kadar en küçük mitinginde bile binlerce insanı bir araya getirebilen BDP'nin, Doğubayazıt ta ki bu durumu gözlerden kaçmıyor.

 

Doğubayazıtta ki vatandaşlar, BDP Doğubayazıt'ta kazansa bile zorlanarak kazanacağını, halkın son beş yıl içerisinde ilçe merkezinde yeterli hizmet göremediğini söylüyorlar. Sessiz bir çoğunluğun sandıkta bu duruma tepki göstereceği en çok dile getirilen husus.

 

 

 

BDP yönetimi de tüm baskılara rağmen, yeterli derecede hizmet edilmediği gerekçesi ile Canan Korkmaz'ı aday göstermemişti. 

Son Güncelleme: 14.03.2014 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.