08 Eylül 2016 Perşembe 12:33
Binali Yıldırım Valileri Kahkahaya Boğdu

Başbakan Binali Yıldırım, valiler toplantısında yaptığı konuşmada anlattığı bir anıyla salonda bulunan valileri güldürdü. 

Yıldırım: Bakanlığımın ilk döneminde valileri topladım. Bölünmüş yol seferberliği başlatacağız. Bir salonda böyle konuşuyorum. Gayet heyecanlı anlatıyorum. Doğu'yla Batı'yı birleştireceğiz. Bazı arkadaşlar öyle donuk donuk bakıyorlar. Heyecana katılım yok. Arkadaşlar hiç merak etmeyin. Bunları nasıl yapacağız diye düşünüyorsunuz. Parabol. Ondan sonra değişti. Arkadaşlar gevşedi. Heyecanlandılar. Biz o işi başlattık. Sonunda yıl sonu geldi. Arkadaşlar paraya geliyor. Efendim siz para bol demiştiniz. Ama para gelmedi. Sayın valim siz geometri okumadınız mı? Parabol dedim. Siz ne anladınız. Ama işte yapılmış oldu. Sonra parası da ödendi.

Son Güncelleme: 08.09.2016 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.