18 Mart 2015 Çarşamba 01:10
Çetinden, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Çetin ve Ak Parti İl teşkilatı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümü İsmail Kılıçı Ziyaret etti. 


Ak parti İl Teşkilatının yaptığı ziyarette Çetin şunları dile getirdi;
Ak Parti Ailesi büyük bir ailedir, bizler toplumumuzda bulunan her kurumu ailemiz olarak görmüşüzdür. Bir aile’de kişiler nasıl büyüyor ise bizlerde ailemizde bulunan her kişiye o önemi vererek büyütüyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünü ziyaret ederek bu önemi vurgulamak istedik ve sıkıntılarınızı sıkıntımız bilerek Ak Parti ailesi olarak sıkıntılarınızı üstlendik. Bu kurum çok önem arz eden bir kurumdur. Yaptığı çalışmalarla toplumumuzun eksiklerini gideren bu topluma en büyük hizmetleri veren kurumlardan biridir. Bizlerin davası hizmet davası ise bizlerde bu kurumlarda bulunarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Dedi.


Konuşmasının devamında şunları ekleyerek; Bizlere ne tür görevler düşerse düşsün, bu ilin kalkınması için her türlü fedakârlığı göstereceğiz. Gerekli olan ilgiyi alakayı göstererek bu ilde bulunan vatandaşların sıkıntılarını birer birer çözüp yaşam standartlarını yükselteceğiz. Bu ilin fabrikaya, yola, Hastahaneye, Eğitime ve benzeri şeylere çok ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları karşılayacak ve benzeri ihtiyaçlar için gerekli zemini oluşturarak bu halka faydalı olmak istiyor ve canı gönülden arzuluyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar Müdür’ü İsmail Kılıç burada yaptığı açıklamada; Öncelikle bizlere yapmış bulunduğunuz ziyaretten dolayı, bizlerde çok mutlu olduk. Ak Parti ailesine canı gönülden teşekkür ederiz. Bu ailenin mensubu olmak bizlerde mutluluk duyuyoruz. Dedi.


Kılıç Açıklamasının devamında; Bu ilin eksiklerini giderebilmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor şu anda bulunan, Aile ve toplum hizmetleri, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Şehit Yakınları ve Gaziler, Kadının Statüsü, Sosyal Yardımlar ve pek çok alanda faal bir şekilde faaliyetteyiz. Hedefimiz bu halka gerekli desteği sağlamaktır. Bir nebzede olsa vatandaşlarımızın sıkıntılarına ortak olabilmişsek, ne mutlu bize. Bizler öncelikle insani duygularımızla kişi fark etmeksizin, yolumuzu hakka yönelterek devam ediyoruz, cümlemiz bu yolda muvaffak olur inşallah diyerek konuşmasını bitirdi.

 

cetinden,-aile-ve-sosyal-politikalar-mudurlugune-ziyaret.jpgcetinden,-aile-ve-sosyal-politikalar-mudurlugune-ziyaret-001.jpgcetinden,-aile-ve-sosyal-politikalar-mudurlugune-ziyaret-002.jpg

 

 

Son Güncelleme: 18.03.2015 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.