28 Ocak 2019 Pazartesi 11:52
CHP İstanbul İlçe Adaylarını Açıkladı!

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında "yerel seçim" gündemiyle parti genel merkezinde toplandı. Yaklaşık 18 saat süren toplantıda, aralarında İzmir'in de bulunduğu toplam 145 belediye başkan adayı belirlendi.

CHP 2019 yerel seçim gündemiyle parti genel merkezinde toplandı. 

Toplantı sonrası İstanbul'da Kartal, Zeytinburnu, Ümraniye ve Beşiktaş’ın da aralarında olduğu toplam 29 ilçede adaylar belli olurken, mevcut başkanlardan Bakırköy’de Bülent Kerimoğlu, Sarıyer'de Şükrü Genç yeniden aday gösterildi. CHP'de Kadıköy ve Beşiktaş'ta ise yeni adaylar belirlendi. 

PM’de görüşülen İstanbul ilçelerinde; Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar için ret kararı çıkarken, Kadıköy adayı Şerdil Dara Odabaşı 1 oy farkla kabul edildi. Oylama yapılmadan geri çekilen isim ise Şişli adayı Fidan Aslı Eroğlu oldu.

Küçükçekmece, Beykoz, Beyoğlu, Şişli, Maltepe ve Silivri adayları bir sonraki PM’de belirlenecek.

GAZETECİ ERDEM GÜL ADALAR'DA

MİT TIR'ları davasıyla gündeme gelen Cumhuriyet Gazetesi'nin eski Ankara temsilcisi Erdem Gül, CHP'nin Adalar adayı oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.