CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in babası Şaban Kaplan, Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede tedavi görürken, kardeş Emrah Kaplan ablasının eşi Murat Hürriyet ile dün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.
Yaralanan Murat Hürriyet’e hemen müdahalede bulunuldu. Ağır yaralanan Murat Hürriyet aynı hastanede ameliyata alındı.
Hastaneden çıkan Emrah Kaplan ise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Tekirdağ’da yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Emrah Kaplan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş
Şubesi’ne götürüldü.
DURUMU AĞIR
Fatma Kaplan Hürriyet olayın şokunu yaşarken, haber alan yakınları ve CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan hastaneye geldi.
Tahsin Tarhan konuyla ilgili bilgi alırken, "Bıçaklandığını öğrendik. Sebebini bilmiyoruz. Şu anda kendisi ameliyatta. Durumu ağırmış" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
