23 Mayıs 2022 Pazartesi 18:29
CHP mitingindeki yalan senaryoyu Savcı Sayan deşifre etti!

Cumhuriyet Halk Partisi, cumartesi günü İstanbul Maltepe'de bir miting düzenlendi. Mitingde, sahneye çıkarılan Nusret Güllü isimli bir vatandaş kağıt toplayıcısı olduğunu söyleyip hayat koşullarından dert yandı.

MİTİNGDE ÇÖPTEN BULDUĞU TERLİĞİ GİYDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ayağındaki yırtık terliği çıkarıp sahnede sallayan Güllü, "Yırtık terlikle geziyorum, bunu da çöpten alıp giydim" demişti. 49 yaşındaki Güllü'nün miting sonrasında ortaya çıkan fotoğraflarında ise aslında anlattığından çok daha farklı bir hayat yaşadığı ortaya çıktı.

MARKA GİYİNİP ALKOL MASALARINDA OTURMUŞ

Görüntülerde Güllü'nün alkol masalarında yer aldığı, marka ayakkabı ve kıyafetlerle dolaştığı görülüyor. Söz konusu kareler sosyal medyada kısa sürede yayılırken, onlarca kullanıcı Güllü'nün yalanının patladığı şeklinde yorumlar yaptı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'da bu konuyu gündeme belgesiyle taşıyan siyasiler arasında yer aldı.

Başkan Sayan yapmış olduğu açıklamasında; "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maltepe mitinginde "kağıt toplayıcısıyım, açım geçinemiyorum" diyerek kürsüye çıkan Nusret Güllü isimli vatandaş; açlıktan kendini alkole verirken görüntülendi. Yanındaki mor saçlı hanım da kağıt topluyor herhalde" dedi.. 

Son Güncelleme: 23.05.2022 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.