01 Ekim 2020 Perşembe 16:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclise uyarım!

Erdoğan, ''idam kararını onaylarım'' açıklamasında bulundu. Bahçeli'nin AYM'nin yapılandırılması çağrısına da, ''Parlamento yeni bir adım atarsa seve seve ben de varım'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'in yeni yasama yılı açılışında Genel Kurul'a seslendi.

Cumhurbaşkanı'ndan Azerbaycan'a destek mesajı: İşgalcilerin bu topraklardan çıkmaları gerekir. Konuşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, idam cezası ile ilgili olarak ''Meclisten idamla ilgili karar çıktığında bana gelmeyecek mi gelirse onaylarım'' dedi.

Erdoğan ayrıca, parlamentoya gelmeyen HDP'nin varlığı ile yokluğu arasında bir fark göremediğini söyledi. 

VAKA-HASTA AYRILMASI

Sağlık Bakanı Koca günlük açıklanan koronavirüs hasta sayısında vaka/hasta ayrımı yapıldığını söylemesinin ardından oluşan tartışmalara yönelik de cevap veren Erdoğan, '' Bilim insanları bununla ilgili her türlü araştırmayı çalışmayı yapıyor. Üzüntümü sayının buralara kadar gelmiş olması. Biraz tavsiyelerinizi uyarsak her şey değişecek'' açıklamasında bulundu. 

BAHÇELİ'NİN AYM ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin AYM'nin yeniden yapılandırılmasına yönelik çağrılarına da ''Parlamento yeni bir adım atarsa seve seve ben de varım.  Biz ne yapacağımızı paşiyana soracak değiliz. Meclis konuşmamda söyledim'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
TBMMErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.