03 Kasım 2015 Salı 19:33
Davutoğlu'na havalimanında coşkulu anlar

İstanbul'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Atatürk Havalimanı’nda kalabalık partililer grubu tarafından karşılandı.Burada otobüse kurulan platformdan bir konuşma yapan Davutoğlu, "Nice seçimlerden başımız dik çıktık. Millet bize güvenini gösterdi. Milletimize teşekkür ediyoruz" dedi. Gazetecilerin seçim gecesi başarının sebebinin sorduğunu anlatan Davutoğlu, "Bunun  tek bir sebebi var samimiyet, samimiyet, samimiyet. Bir kez daha diyorum bu seçimin galibi 78 milyon vatandaşımızdır, demokrasimizdir. Bu seçimlerde en büyük pay İstanbul’undur" diye konuştu.
 
"GERÇEK BAYRAM 2023’DE"
 
"Bundan sonra nice gönüllere girmeye devam edeceğiz" diyen Davutoğlu,  "Son iki günde Ak Parti kitleleri zaferi kutladı. Hiç kimsenin kalbini kırmadık,... hiç kimseye tepeden bakmadık. Biz yere sevgi tohumu ektik mi onun çınar olmasını bekleriz. Gerçek bayram 2023’de.  Aziz İstanbulular tekrar teşekkür ediyorum. bugün Ak Parti İstanbul Milletvekillerimizle görüşeceğiz" şeklinde konuştu.
 
"KİMSE KISKANMASIN SADECE GIPTA ETSİN"
 
Partililer "Kıskananlar çatlasın" şeklinde sloganlar atılınca Başbakan Davutoğlu, "Kimse çatlamasın, sadece gıpta etsin. Bir milletle nasıl buluşulur onu görsün. İlk günkü aşkla haydi bismillah diyoruz" dedi. Davutoğlu, "Milletimiz ’Tek başına, iş başına’ dedi. Bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz. Bu meseleyi çözmek için canımızı bütün varlığımızı ortaya koyduk. Bize yorulmak, durmak yakışmaz. Biz hakkın ve halkın yolundan ayrılmadık. Yeni bir tarih yazmaya gidiyoruz. Tarihi bundan sonra biz yazacağız. Yeni bir tarih yazmaya var mısın İstanbul? Her bir ilçeye teşekkür ediyorum. Daha çok söyleyecek sözümü var" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 03.11.2015 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.