27 Ocak 2015 Salı 23:11
DBP, Ağrı'da Eğitim Çalışması Düzenledi

 

 Demeokratik Bölgeler Partisi DBP Bölge genelinde başlatmış olduğu eğitim çalışmalarına Ağrı’da devam etti.

 

İki gün sürecek olan eğitim çalışmasına DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, DBP Ağrı İl Eşbaşkanları Özlem Demir, Necmettin Efe, Ağrı Belediye Eş Başkanı Mukaddes Kubilay, Ağrı Belediye Eş Başkan Yardımcısı Ömer Polat, Doğubayazıt Belediyesi  Eşbaşkanı  M.Rohat Özbay,  Diyadin Belediyesi Eşbaşkanı Nizamettin Özden, Tutak Belediye Başkanı  Fırat Öztürk, Iğdır Beldiyesi Eş Başkanları, DBP İl ve İlçe yöneticileri, DBP Belediye Meclis Üyeleri, DBP İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

 

Eğitim Çalışmasına ilişkin kısa bir değerlendirme Yapan DBP Ağrı İl Başkanı Necmettin Efe Şunları ifade etti; ‘ Bölge illerinin tamamında yapılan eğitim çalışmasını bu gün Ağrı’da gerçekleştiriyoruz. Bütün seçilmişlerin katılacağı eğitim çalışmamız iki gün boyunca devam edecektir. Yapılan bu eğitim çalışmasının partimize ve seçilmişlerimize güç katacağını düşünüyoruz.’’ Dedi





Son Güncelleme: 27.01.2015 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.