22 Mayıs 2015 Cuma 11:09
'Demirtaş, Eşcinsel Adayını Diyarbakır'dan Aday Göstersene!'

Ersoy Dede'nin Bugünkü Yazısından Bazı Başlıklar:

HDP'Lİ EŞCİNSEL ADAY BALAYINA ANITKABİRE'E GİTMİŞ

Eskişehir'in kısmetine de bir eşcinsel aday düşmüş.. Hiç saklamıyor cinsel kimliğini.. Erkek arkadaşıyla pozlar falan veriyor.. Hatta öyle resimler var ki paylaştığı, sanırsın kendi aralarında evlenmişler bir de balayına Anıtkabir'e gitmişler.. Barış Sulu.. Bir fotoğrafı var, erkek arkadaşı açmış ağzını kocaman bu milletvekili adayının kulağına doğru…Tevbe Ya Rabbim.. Bu arada ben bu tasvir etmekte zorlandığım fotoğrafları tamamen açık kaynaklarda gördüm.. Kendisi paylaşıyor sosyal medyada falan.. Diyor ki; "eğer iktidar ortağı olursak, eşcinsel evlilikler serbest kalacak, biz de yasal olarak evleneceğiz".. Uyduruyor mu dersiniz?.. Hayır.. Çünkü HDP'nin seçim beyannamesinde, parti programında eşcinsellik ile ilgili bölümlerde, yapılacak olanlara dair böyle mesajlar hayli kuvvetli.. Eşcinsel ya da Lezbiyen değil de, ağırlıklı olarak LGBT dendiği için, fazla kimse anlamıyor olabilir ne dendiğini.. Kendileri eşcinsel olanlar da LGBT dendiğinde kendilerinin kastedildiğini bildikleri için, mevzuyu anlıyorlar.. Bir tür alan razı-satan razı durumu anlayacağınız..

DİYARBAKIR'DA DA EŞCİNSEL EVLİLİĞİ SAVUNABİLECEK MİSİN?

İyi de Selocan, parti programına koymuşsun, adayını göstermişsin, yola çıkmış yolunda bulunmuşsun.. - Da Allah aşkına merak ettim soruyorum.. Neden Diyarbakır, Van, Hakkari, Adıyaman ya da Urfa mitinglerinde partinin bu 'devrim' sayılabilecek önemdeki durumuna vurgu yapmıyorsun.. Geçenlerde Adıyaman'da yüksek perdeden seslendin ya Diyanet İşleri Başkanı'na.. Dedin ya hani; "bana kâfir diyorlar, Ey Diyanet.. Müslüman birine kâfir denmesine bir söz söylemeyecek misin?" diye.. Aynı Adıyaman'da, aynı Diyanet'e, aynı tonda söylesene.. ".. Ey Diyanet İşleri Başkanı, ben eşcinsel birini aday gösterdim, eğer seçimleri kazanırsak onu erkek sevgilisiyle evlendireceğim, sen de nikâh şahidi olacaksın…" desene… İktidara gelirsen kaldırmayı vaad ettiğin Diyanet'e sadece işine gelen soruları mı soracaksın?.. Oh ne âlâ.. 

DİYANET'İN KÜRTÇE MEALİNİ OKU LUT KAVMİ HAKKINDA NE DİYOR?

Bak Kürtçe Kur'an basmış Diyanet.. Seni tam memnun etmeyi başaramamış ama içinde bütün Allah emri mevcut.. Biliyorsan Kürtçe oku.. Oku bakalım ne yazıyor Lût Kavmi ile ile ilgili… Hani 'müslümanım' dedin ya Adıyaman'da, ondan söylüyorum. Desen ki; 'bizim dinle imanla falan alakamız yok' (ki beni de zerre ilgilendirmez) o zaman ne soracağım bu soruları, bana ne?... 

NEDEN BU EŞCİNSEL ARKADAŞI ADIYAMAN'DAN ADAY GÖSTERMEDİN?

Selocan merakımı mazur gör.. Neden bu eşcinsel arkadaşı daha güçlü olduğunuz Van'da, Adıyaman'da falan göstermediniz?.. Ya da o bölgelerden başka eşcinsel isimler göstermedin?.. O bölgelerde HDP'li eşcinsel yok muydu?.. Çıksaydı mesela Diyarbakır'da İstasyon meydanında iki erkek kolkola selamlasaydı peygamber sevdalılarını, fena mı olurdu?.. Niye çekiniyorsun, ne bu mahcubiyet?.. Neden korkuyorsun?.. Alsana Barış Sulu'yu yanında taşısana meydan meydan.. "işte bizim eşcinsel adayımız, bize oy verirseniz bu arkadaşınızı erkek sevgilisiyle evlendireceğiz" diye ilan etsene.. CnnTurk'e falan katılıyorsun ya sürekli, orada söyle hiç olmazsa.. Neden kaçak güreşiyorsun?.. 

DİYARBAKIR MÜFTÜSÜNE BU KONUYU SORABİLİRSİN

Eski Diyarbakır Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş ne diyor bu konuda, bilen var mı?.. 'Tamam mı Sayın Müftü?'… Bu mudur seçime girdiğiniz partinin son durumu?.. Sizce bir sakıncalı durum yok mu?.. Size 'fetva' için gelse bu partinizin Eskişehir adayı, ne cevap vereceksiniz kendisine?.. Bize buradan ilan eder misiniz?.. 

ALTAN TAN BU MUDUR SON DURUMUNUZ!

Partinizde siyaset yapan ve aralarında sizin de olduğunuz bütün milletvekili adaylarını temsilen sahaya çıkan bu arkadaş hakkındaki öz fikirlerinizi merakla bekliyor Kürtler.. Altan Tan ne diyor mesela?.. Tamam mı Altan Abi?.. Bu mudur son durumumuz?.. Kalın sağlıcakla.

Son Güncelleme: 22.05.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.