15 Ocak 2021 Cuma 15:55
Devlet Bahçeli ve Meral Akşener Aşı Oldu!

Devlet Bahçeli aşı yaptırdığını açıkladı

MHP lideri Devlet Bahçeli, koronavirüs aşısı yaptırdığını açıkladı. Bahçeli, "İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum." dedi. Öte yandan İYİ Parti lideri Meral Akşener aşı olduğunu duyururken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da önce aşı olacağını açıkladı ancak sonrasında sırasını bekleyeceğini bildirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (73), yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yaptırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün Twitter'dan "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum." açıklamasını yapmıştı.

BAHÇELİ AŞI YAPTIRDI

Twitter'dan paylaşımda bulunan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

''Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de Covid-19 virüsü aşımı yaptırdım.

İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum.''

AKŞENER DE AŞI OLDU

İYİ Parti lideri Meral Akşener de COVİD-19 aşısı yaptırdığını duyurdu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Twitter hesabından "Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tüm liderler gibi beni de, dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AŞI AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısı olacak mı sorusuna yanıt verdi. Kılıçdaroğlu ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile aralarında geçen aşı konuşması hakkında detaylara yer verdi.

 Kılıçdaroğlu, ''Sağlık Bakanı aradı ‘tabi’ dedim, ‘gerekirse ben de size refakat ederim’ dedi. Ben de aşı olacağım, zamana henüz karar vermedik bugün yarın olacak.'' dedi. Ancak Kılıçdaroğlu daha sonra ise aşı için sırasını bekleyeceğimi duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.