21 Mart 2014 Cuma 09:40
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Ağrı'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Niğde’de yaşanan saldırının çok üzücü olduğunu dile getirerek, “Türkiye'nin hem çözüm sürecini hem de bu sükunetini bozmak isteyenler var” dedi.

 

Öğle saatlerinde Ağrı’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ilk olarak Ağrı Valiliğini ziyaret etti. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldız, partisinin seçim çalışmaları için birçok ili dolaştığını belirterek, “Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan'da da görüşmelerimiz olacak.

 

Bu bir demokratik yarıştır. Vatandaşımızın her türlü tercihi de bizim başımızın üstünde olacaktır. Barış ve kardeşlik sürecini koruyup kollamamız lazım. Bu nedenle her birimize düşen farklı sorumluluklar, farklı işlemler var. Onları tabii ki yapabiliyor olmamız lazım. Nevruz'un da hepimiz için barış, kardeşlik ortamında geçmesini temenni ediyorum. Biz çözüm süreciyle bu coğrafyaya kalıcı bir Nevruz'un geldiğine inanıyoruz. Bunu da hep beraber muhafaza etmemiz lazım. Bu açıdan kara kışın bittiğine, inşallah Nevruz'la beraber siyasi bir baharın da geldiğine inanıyoruz. Tabii ki bu noktaya gelinceye kadar çok fazla gayret sarf edildi” dedi.

 

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan olayla ilgili bir gazetecinin sorusu üzerine açıklama yapan Bakan Yıldız, “Olayı uçaktan indikten sonra öğrendim. Çok üzücü bir olay. Tabii ki Türkiye'nin hem çözüm sürecini hem de bu sükunetini bozmak isteyenler var. Hele de seçim sürecinde bozmak isteyenler olduğunu tabii ki biliyoruz. Bunlara karşı herkesin teyakkuz halinde olması lazım. Vatandaşımızın, halkımızın, milletimizin, bir bahar iklimiyle beraber bir seçim ortamını baltalamak isteyenler var. Tabii ki olay çok yeni. Bununla alakalı İçişleri Bakanımızın ifadesi olacaktır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 21.03.2014 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.