18 Aralık 2015 Cuma 10:37
Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklama : Hendeklerde Yok Olucaksınız !

Erdoğan 'Açtıkları o hendeklerde boğulacaklar' dedi.İşte Erdoğan'ın PKK operasyonu ve Rusya hakkında yaptığı flaş açıklamalar;-"Ülkemiz yakın zamana kadar Rusya ile yakın ilişkiler kurduğunda bizi Batı'ya sırtımızı dönmekle, Asyacı, Avrasyacı olmakla suçlayanlar vardı. Şimdi üstelik de egemenlik haklarımızı koruma konusunda Rusya ile bir gerilim yaşıyoruz; bunlar hemen başımıza Rusçu kesildiler.
BUNLAR PSİKOPATLAR GİBİ...

-'Ya benimsin ya kara toprağın' diyen psikopatlar vardır ya bunlarınki de o hesap. Türkiye ya bizim olsun ya da yok olup gitsin mantığıyla kişisel ve ideolojik saplantılarını siyasetin, medyanın, akademinin kendilerine sağladığı unvanları kullanarak her fırsatta dışa vuruyorlar.BU NASIL HELİKOPTER Kİ BOMBALIYOR DA...

Diyarbakır merkez Sur İlçesi'nde 7 Aralık günü çıkan çatışmalar sırasında tarihi Kurşunlu Camii'nde meydana gelen yangına değinen Erdoğan şunları söyledi;
-"Çıkıyor bir tane sözde eş başkan ne diyor? Devlet helikopteriyle diyor bombaladı. Bunlar bakar kör. Bu nasıl helikopter ki bombalıyor da minare, kubbe yıkılmıyor. Alttan kapılar yanmaya başlıyor.
AÇTIĞINIZ O HENDEKLERDE YOK OLACAKSINIZ

Yurdun Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yaşanan gelişmelere ilişkin konuşan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
-"Belediyelerin iş makinalarıyla hendekler açacaksın ve oradaki benim Kürt kardeşlerime hayatı zindan edeceksin. Şimdi bu insanlar oraları terk etmek zorunda kalıyor. Utanmadan, sıkılmadan da bir de geri dönemezsiniz. Geri dönecekler. O insanlar geri dönecekler. Ama o evlerde, o binalarda, o açtığınız hendeklerde yok olacaksınız.

Son Güncelleme: 18.12.2015 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.