27 Eylül 2016 Salı 11:20
Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Çiftci'nin Acı Günü

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'nin 82 yaşındaki amcası Hüseyin Çiftci, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hüseyin Çiftci'nin cenazesi Hacı Ali Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Seyyit Muhammed Kabristanı'nda toprağa verildi.

Defin işleminin ardından Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, ailenin fertleriyle Hacı Ali Cami Taziye Evi'nde taziyeleri kabul etti.

Çiftci'nin cenazesine, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, İl Müftüsü Nimettullah Arvas, çok sayıda kurum amiri ve binlerce vatandaş katıldı.

82 yaşında hayata gözlerini yuman 13 çocuk babası Çiftci'nin, ilçede geçmişte esnaflık yaptığı, bir dönem Anavatan Partisi Erciş İlçe Başkanlığı ile belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 27.09.2016 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.