30 Nisan 2015 Perşembe 23:52
Halil Özyolcu, Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

7 Haziran genel seçimleri doğrultusunda Ağrı merkez ve ilçelerinde çok sayıda STK  ve kentin ileri gelenleriyle bir araya gelen Özyolcu ,çok sayıda Kamu Kurumu da ziyaret etti.


 Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti  Ağrı  Milletvekili adayı Halil Özyolcu , “7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Parti teşkilatımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak sıkmadık el bırakmadan gece gündüz çalışıyoruz. Gündüz kurum ziyaretleri, akşamları da ev toplantıları ile ziyaretlerimize devam ediyoruz. İnşallah 7 Haziran günü Ağrı’mız da  milletvekili sayımızı yine 4-0 yaparak hizmetlerimize tüm hızı ile devam edeceğiz” dedi.


Ağrı Merkez,Tutak ve Patnos ilçelerinde ziyaretlerine devam eden Özyolcu, vekâleti halkın vereceğini ve bu kapsamda da çalışmaların devam ettiğini kaydederek, Biz Ağrı’lı hemşerilerimizden vekâlet almaya geldik. Allah’ın izniyle 7 Haziran günü Ağrı’mız  bayram yeri gibi olacak. Bizim iktidarımız döneminde Ağrı’ya  yapılan hizmetler ortadır. İnşallah bu seçimlerde de halkımız bizlere vekâleti verip hizmetlerimize devam edeceğiz ve bizler halkımıza hizmet için elimizden geleni yapıyoruz.

Ağrı’lı kardeşlerimiz bunun farkında ve bu farkı da 7 Haziran günü gösterecektir” diye konuştu.

 

halil-ozyolcu,-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor.jpghalil-ozyolcu,-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-001.jpghalil-ozyolcu,-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-002.jpghalil-ozyolcu,-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-003.jpghalil-ozyolcu,-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-004.jpghalil-ozyolcu,-secim-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor-005.jpg

Son Güncelleme: 01.05.2015 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.