02 Mayıs 2015 Cumartesi 02:02
HDP Ağrı Milletvekili Adayları Muhtarlarla bir araya geldi

 

Ağrı’da seçim çalışmalarına hız veren HDP’li adaylar merkez ve köy muhtarları ile biraraya geldi.

Özel bir Resteurant'ta düzenlenen kahvaltıya HDP Ağrı Milletvekili adayları Leyla Zana, Bedran Öztürk, Dirayet Dilan Taşdemir ve Mehmet Emin İlhan ile merkeze bağlı muhtarlar katıldı.

Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Leyla Zana, tarihsel olarak yüzyıllardır Kürt coğrafyasında yaşayan insanlara demokratik siyasetin önünün açılmadığını, legal siyasette ısrar edenlerin önünün her zaman kapandığını belirtti. Seçimlerin önemine vurgu yapan Zana, kendi renkleri ile seçime girdiklerini, barajlarla bu iradenin önünün kesildiğini, ancak halkların özveri mücadelesinin her zaman barajları aştığını söyledi. Seçimlerin bir sınav niteliğinde oldunğuna dikkat çeken Zana, “Bu seçimde bu ülkede farklılara sahip insanlar kendilerini temsil edebilecek mi? Yoksa yine yıpranmış 3 partiye mi mahkum olacak” dedi.

Bir diğer aday Mehmet Emin İlhan ise, HDP’nin yerele önem veren bir parti olduğunu, yerelin dinamikleri ise muhtarlar olduğunu söyleyerek seçimlerde muhtarlardan sandıklara sahip çıkmasını istedi. Kahvaltının ardından muhtarlar yaşadığı sorunları vekil adaylarına paylaştı.

 

hdp-agri-milletvekili-adaylari-muhtarlarla-bir-araya-geldi.jpghdp-agri-milletvekili-adaylari-muhtarlarla-bir-araya-geldi-001.jpghdp-agri-milletvekili-adaylari-muhtarlarla-bir-araya-geldi-002.jpghdp-agri-milletvekili-adaylari-muhtarlarla-bir-araya-geldi-003.jpg

Son Güncelleme: 02.05.2015 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.