05 Mayıs 2015 Salı 21:40
HDP Ağrı Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, HDP Ağrı Milletvekili Adayları Berdan Öztürk, Dilan Dirayet Taşdemir, Mehmet Emin İlhan seçim çalışmaları kapsamında Eleşkirt ilçesini ziyaret ettiler.

Seçim bürosunda Büyük bir ilgiyle karşılanan Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık ve HDP Ağrı Milletvekili adayları Seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra ilçede yaşamını yitiren Halit Yıldız’ın taziye çadırını da ziyaret ederek  ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

Daha sonra Eleşkirt cumhuriyet caddesinde bir süre gezerek halkı selamlayan Eşbaşkan Sakık ve Hdp Ağrı Milletvekili Adayları HDP şeçim bürosunun önünde açık havada vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

 

hdp-agri-secim-calismalari-devam-ediyor.jpghdp-agri-secim-calismalari-devam-ediyor-001.jpghdp-agri-secim-calismalari-devam-ediyor-002.jpghdp-agri-secim-calismalari-devam-ediyor-003.jpg

Son Güncelleme: 05.05.2015 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.