01 Mayıs 2015 Cuma 00:07
HDP Ağrı'da 4 Seçim Bürosunu Açtı

Ağrı'da seçim çalışmalarına hız veren HDP, Ağrı merkezde bulunan Meydan, Eski Van, Kütüphane ve Hazreti Ömer caddelerinde seçim irtibat büroları açtı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışında vatandaşlar HDP'li adaylara büyük sevgi gösterdi.

 

Ağrı'da seçim çalışmalarına hız veren HDP, Ağrı merkezde bulunan Meydan, Eski Van, Kütüphane ve Hazreti Ömer caddelerinde seçim irtibat büroları açtı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışında vatandaşlar HDP'li adaylara büyük sevgi gösterdi. HDP Ağrı milletvekili adayları Leyla Zana, Mehmet Emin İlhan, Dirayet Dilan Taşdemri, Ağrı belediyesi Eş başkanı Mukaddes Kubilay, HDP Ağrı il eş başkanları büro açılışına katıldı.

 

Büro açılışlarında açıklama yapan HDP Ağrı milletvekili adayı Leyla Zana, HDP’nin kesin barajı aşması gerektiğinin mesajını verdi. Zana, “ Başka siyasi partilerin çok olanağı var ama onlara karşı biz kazanacağız. Çünkü bizim halkımızın desteği var bizle. Halkımızdan her ailemiz bu mücadele için nice Agitlerini feda etti. Yıkmak kolaydır sistem partileri yıkıyor ama biz barış yapıyoruz” dedi.

 

HDP’nin yeni bir yaşam inşa etmek için yola çıktığının altını çizen Zana, “ Her kes kendi kimliği, kendi inancı, kendi yaşamı ile yeni yaşamı inşa etmekte yer alması gerekir. İktidar ve muhalefet eğer halkın üzerinde zülüm yapsa o Ülke hiçbir zaman demokratik olamaz. Omuzlarımızda ağrı bir yük var. Biz bunu zafere taşımalıyız. Bu sistemin bu güne kadar suyumuzu, toprağımız hatta yaşamımızı bile çalmıştır” diye konuştu.


Seçim büro açılışlarından sonra halkla sohbet edene adaylar daha sonra STK’ları ziyaret etmeye başladılar.

 

Yapılan Ziyaretler kapsamında, Şoförler Cemiyeti, Ziraat Odası, Eczacılar Birliği, Baro, Atso, KESK, TTB, KURDİ-DER, ADÖ-DER, Ağrı Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Ağrı Özel Yaşam Hastanesi kurumları ziyaret edildi.
STK’larla sohbet havasında geçen ziyaretlerde ilimizin genel sorunları tartışıldı.   

 

hdp-agri’da-4-secim-burosunu-acti-.jpghdp-agri’da-4-secim-burosunu-acti--001.jpghdp-agri’da-4-secim-burosunu-acti--002.jpghdp-agri’da-4-secim-burosunu-acti--003.jpghdp-agri’da-4-secim-burosunu-acti--004.jpghdp-agri’da-4-secim-burosunu-acti--005.jpg

 

 

Son Güncelleme: 01.05.2015 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.