03 Ağustos 2014 Pazar 23:20
HDP; Cumhurbaşkanı Adayı İçin  3.Seçim İrtibat Bürosunu Açtı
Ağrı Nevzet Göngür ve Yeni Van caddesinde HDP'nin Cumhurbaşkanı Selahattin Demirtaş için seçim irtibat börusu açılsı.
 
 
HDP ve DBP Ağrı il yönetimi tarafından Nevzet Göngür ve Yeni Van caddesinde HDP'nin Cumhurbaşkanı Selahattin Demirtaş için seçim irtibat bürosu açıldı. Açılışa çok sayıda yurttaşın yanı sıra Ağrı belediye eş başkanı Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, Ağrı belediyesi eş başkan yardımcıları ile HDP ve DBP yöneticileri katıldı. 
 
 
Demokrasi ve Özgürlük mücadelesinde yaşamlarını yitirenler anısına durulan saygı duruşundan sonra konuşan Ağrı belediyesi eş başkanı Sırrı Sakık, son zamanlarda Ağrı'da hep seçimlerin konuşulduğunu hatırlatarak, tüm Türkiye'de de Ağrı'nın konuşulduğunu vurguladı. Sakık, " Bu günde sayın Selahattin Demirtaş'ın 2. ve 3. seçim irtibat büronun açılışını yapıyoruz. Biz demokrasi de adresin dağlar olmadığını, adresin demokratik siyasetin olduğunu hep söyledik. Ama sistem bize dağları dayattı. Demokratik siyasetin hayat bulması için biz alanlardayız. Ağrı halkı hem 30 Martta hem de 1 Haziran'da tarih yazdı. Gerçekten dosta da düşmanda önemli mesajlar verdi. Ağrı halkı biz artık bundan sonra kendimizi yönetmeye adayız dediler. Bu çok önemli bir mesajdı. Emin olun her kes Ağrı halkın bu onurlu davranışını kutluyor.
 
Allah'ın izni ile 10 Ağustos'ta sandığa gideceğiz ve irademizi beyan edeceğiz. biz de bu topraklarda varız diyeceğiz. Onun için bu topraklarda farklılıklarımızı birlikte kurumak için Selahhatin başkan adaydır. ve Cumhurbaşkanımızdır" dedi. 
 
konuşmalardan sonra büroların açılışı yapıldı. 
 
 
 






Son Güncelleme: 03.08.2014 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.