24 Mart 2018 Cumartesi 11:02
HÜDA PAR, Ağrı'da 2. Olağan Kongresine hazırlanıyor

HÜDA PAR, Ağrı Kongresine hazırlanıyor

Pazar günü HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi hazırlıkları sürüyor.

Sürdürülen çalışmaları hakkında bilgi veren HÜDA PAR Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Burhan Aslan, çalışmalarının kongre gününe kadar devam edeceğini belirtti.

Burhan Aslan," Hayırlısıyla HÜDA PAR Ağrı İl başkanlığı olarak 2. Olağan Kongremizi yapacağız. 25 Mart Pazar günü saat 13.00'da Kültür Kongre Merkezinde programımız gerçekleşecek. Parti İl Teşkilatımızla beraber esnafları ziyaret ederek kongremize davet ettik. Siyasi partileri, STK ve Kanaat önderlerimizi davet ettik. Şehrin dört bir tarafına kongremizin tanıtımını yapan billboard ve afişler astık. Bugün itibari ile birçok işimiz bitti, devam eden hazırlıklarımız var, son güne kadarda çalışmalarımız devam edecek. Bir aracımızı da giydirdik, mahallelerimizde halkımızı kongreye davet etmekte.

Genel Başkan Yardımcımız Sait Şahin'in katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.