26 Mart 2014 Çarşamba 10:28
HÜDA PAR Ağrı için yapmayı düşündüğü projelerini basınla paylaştı

HÜDA PAR Ağrı’da yapmayı düşündüğü projeleri bir otelin konferans salonunda ulusal ve yerel basın çalışanları ile bir araya gelerek açıkladı.

 

Konuşmasının başında önemli 3 mega projelerinin olduğunu kaydeden Burhan Aslan,” Yalan söylemeyeceğiz, hırsızlık yapmayacağız ve asla halkımızı aldatmayacağız. “ dedi.

 

Aslan, Ağrı Belediyesinin gelir ve giderlerinin ne ölçüde olduğunu bilmediklerinden dolayı halkı aldatmamak için projelerini 3 kademede değerlendirdiklerini ifade etti. Burhan Aslan,” 3 kademeye ayırdığımız projelerimizde acilen yapılması gerekenleri 1. Derece olarak, imkanlar ve belediyenin maddi olanaklarının biraz iyi durumda olduğu taktirde yapacaklarımızı 2. Derece ve külfeti büyük olan projelerimizi de 3. Derecede değerlendirdik. “ şeklinde konuştu.

Burhan Aslan seçimlerde kazandıkları gibi Belediyenin binasına ‘Rüşvet alanda verende mel’undur’ Hadis-i Şerifini yazacaklarını vurguladı.

 

Burhan Aslan bazı projelerini şöyle sıraladı:” Bayan ve erkeklere ayrı ayrı spor kompleksleri yapacağız. Aynı meslek gruplarını oluşturacağımız alanlarda toplayacağız. Camilerimizin peyzaj ve temizliğini gerçekleştireceğiz. Çöp kutularını kademeli olarak yer altına alıp daha temiz bir Ağrı meydana getireceğiz. İmkanı olmayan gençleri evlendirip, bacılarımıza da çeyiz yardımında bulunacağız ve maneviyattan da yoksun bırakmayacağız. Kötü alışkanlıkları olan gençlerimiz için ıslah evleri açarak onları topluma kazandıracağız. Şehrin muhtelif yerlerine bayanlarımız için çocuklarını emzirme, altlarını değiştirme ve umumi tuvaletler inşa edeceğiz. Ağrı M Tipi Kapalı Cezaevindeki yakınlarını ziyarete gelenler ve hastanede kalan refakatçiler için misafirhaneler inşa edeceğiz. Üstü yeşil alan ve dinlenme tesisi, yer altında 2 veya 3 katlı olacak şekilde otopark yapıp Ağrı’nın otopark sorununu gidereceğiz.

 

Ağrı’nın altyapı, su, kanalizasyon çalışması noktasında ciddi olacağız. Başıboş sokak köpeklerine çözüm bulacağız. Arazi anlaşmazlıkları ve şehrimizde yaşanan kavgalara çözüm için sulh meclisleri oluşturacağız. Şeffaf bir bütçe uygulayacağız ve halkımız belediyenin borcunu, gelirini, giderini internet sitesinde öğrenebilecek. İmkanlarımız doğrultusunda Ağrı’nın trafiğini rahatlatmak için 2 alternatif yol yapacağız ve Ağrı’ya Tramvay sistemi kuracağız. “

 

 

İŞTE PROJELER : 

 

 

 

 































Son Güncelleme: 26.03.2014 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.