23 Şubat 2014 Pazar 20:03
Hüda Par Ağrı'da Seçim Bürosunu Açtı

 

AĞRISeçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi Ağrı Teşkilatı faaliyetlerini daha ileriye götürebilmek için Eskivan Caddesi üzerinde parti seçim bürosu açtı.Parti sözcüsü Şaban Gökhan’ın sunumunu yaptığı program İlahiyatçı Suat Çelik hocanın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

 

‘Asla halkımıza ihanet etmeyeceğiz’Ağrı Belediye Başkan Adayı Burhan Aslan, seçim bürosunu açmalarının amacı halkın kendilerini daha iyi tanıyabilmek olduğuna vurgu yaptı. Burhan Aslan, “ Allah-u Teala Nisa Sursi 58. Ayet-i Kerimesinde ‘Allah sizden emaneti ehline vermenizi ve insanlar arasında adaletle hükmetmenizi emrediyor’ ayeti gereğince bizlerin yöneticileri inançlı olmalı. Can, mal, nesil ve din emniyetini sağlamalı. Değerli Ağrılılar, bize güvenin çünkü bizler sizden biriyiz. Asla halkımıza ihanet etmeyeceğiz. Aynı zamanda belediyenin malını yetim malı korur gibi koruyacağız. Hür Dava Partisi olarak, güvendiğimiz emin ve azimli kadrolarımızla bunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. 

 

İnşallah eğer halkımız bizi göreve layık görür, seçerlerse partizanlığın, yolsuzluğun, rüşvetin ve adam kayırmanın olmadığı, şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğimizi göreceklerdir. “ şeklinde konuştu.‘Davamız, Ahmed-i Xani’nin, Saidlerin ve Zilan Deresi Şehitlerinin davasıdır.’Daha sonra Kürtçe bir konuşma yapan Ağrı Seçim Koordinatörü M. Ali Ortaç, halkın kendilerini sevdiğine vurgu yaptı. M. Ali Ortaç, “ Değerli kardeşler. Biz Hüda Par olarak belki yeniyiz ama davamız köklü ve kadim bir davadır. Allah’a hamdolsunki miiletimizin tümüne bizi sevdirdi. Çünkü bizim davamız haktır. Davamız, Şeyh Ahmed-ê Xani’nin, Said-i Nursi’nin, Şeyh Said-i Palevi’nin, Zilan Deresi Şehitlerinin davasıdır. Değerli kradeşler davamız İslamın Davasıdır. Bizim davamız bütün Kürtlerin hak ve hukuk arayışıdır. “ dedi. Belediyeyi kazandıklarında hem dünyevi ve hemde uhrevi çalışmalar yapacaklarını ifade eden Ortaç konuşmasını şöyle sürdürdü:” Bizim iki elimiz var. Yönetime geldiğimizde, bir elimizle dünyanız için çalışırken diğer bir elimizlede ahiretiniz için çalışacağız. Bir söyleyin Allah aşkına hangi yönetici toplumun ıslahı için çalışıp, proje üretiyor. Bakın hepinizin şahit olduğu gibi bir Ramazan ayında memleketimize sirk getirip, çıplak bayanları burada oynattılar. Artık ahlaki yozlaşmanın önüne geçmelerini beklemiyoruz. Sadece onlardan deyim yerindeyse gölge etmesinler başka bir şey istemiyoruz. “

 

M. Ali Ortaç, “ Bakın yanıbaşımızda Ak Parti Belediyesinin önetiminde olan Erzurum’a bakın, kendi halkı için nasıl çalışıyor. Ve batı illerini müşahade edin. Her bir parti kendi milleti için yoğun bir şekilde çalışırken ama Kürdistan illerinde yöneticilik yapan partilerin hiç biri Kürt miileti için ciddi bir hizmet yaptıklarını görmüyoruz. Acaba bu Kürt halkı hizmete layık değil mi? Ve yine Ak Parti Belediyesinin yönetiminde olan Ağrı’ya bakın. Hemen yanı başımızda duran BDP Yönetimindeki Doğubayazıt’a bakın rengi ve gelişiminde değişen hiçbirşey yok. Doğubayazıt ve Ağrı hala aynı. “













Son Güncelleme: 23.02.2014 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.