09 Mart 2014 Pazar 01:19
HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Ağrıda

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ağrı’da miting düzenledi.

 

Hüda-Par’ın Dörtyol Kavşağı’nda düzenlediği yerel seçimlerdeki ilk mitingine Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu ve partinin tanıtım ve medya sorumlusu Abdurrahman Cens katıldı. Program, parti istişare üyesi Molla Şimşek'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kürtçe ve Türkçe konuşmalar yapan Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kardeşlerim 15 ay önce kurduğumuz Hüda-Par ilk mitingini Ağrı’da yaparak başladı. Bizim davamız Ahmedi Xani’nin davası, Şeh Said’in, Üstad Bediüzzaman’ın, Geliyê Zîlan’ın davasıdır. Bu Hür Dava’nın kadroları size hizmet etmek ve sizin içinizden çıkmış insanlar. Yanlış adaylar ile seçimi kazanacağımıza, doğru aday ile kaybetmeyi istedik. Toplumsal ahlak düşüşte. Yönünü batıya dönmüş Müslümanlar size ne fayda dokunduracak. İktidardakiler, ahlaki yozlaşmayı engellemek için ne yaptı. İlk defa Türkiye’de referansımız İslam’dır diyen tek parti biziz. Rabbimizin emrettiklerini yerine getirmek için tek bir engel tanımayacağız. Toplumun ıslahı için, maddi kalkınma ve manevi kalkınma için elimizden geleni yapacağız. Kendi kimliğimiz ve inancımızı yaşamak için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

 

“GENÇLERİMİZİ EVLENDİRECEĞİZ”

 

Hayır yolunda gayret göstermek için gayret gösterdiklerini ifade eden Hüda-Par Ağrı Belediye Başkan Adayı Burhan Aslan ise, “Hayır yolunda kurulduk ve halkımızı, kurum ve kuruluşları ziyaret ederek davamızı anlattık. Hepimiz Ağrılıyız, biz Ağrı’ya hizmet aşkı ile geldik. Asla halkımıza yalan söylemeyeceğiz, belediyenin malını yetim malı görüp hizmet edeceğiz. Bu halk artık yalanlara kanmıyor. Seçim günü Ağrı sizi sandığa gömecek. Bazı projeler, cadde ve sokakları temiz bir Ağrı için size söz veriyoruz. Gıda bankası kuracağız ve halkımızı gücümüz nispetinde mağduriyetten kurtaracağız. Gençlere müjdemiz olarak da evlenmek isteyenlere çeyiz, evlilik, kira yardımı yapacağız. Halkımız şeffaflığımızı görecek. Bir tuşla halkımız belediyenin ne kadar borcunun olduğunu öğrenecekler.

 

Halkımızın manevi yönde yozlaştıran, uyuşturucu bataklığına sürükleyen çeteler ile mücadele etmek için geleceğiz. Yalan söyleyip sizi kandırmayacağız. Uzuvlarımızın bir kısmı dünya için, bir diğer kısmı ise ahirete çalışacaktır. En çok biz size benziyoruz, çünkü biz Ağrılıyız. Bize güvenip bu vilayeti teslim edin” dedi.












Son Güncelleme: 09.03.2014 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.