29 Mayıs 2014 Perşembe 16:57
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), SEÇİMDEN ÇEKİLDİ

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), 1 Haziran'da Ağrı'da tekrarlanacak olan belediye başkanlığı seçimlerine girmeyeceklerini açıkladı.

 

Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanlığı, HÜDA-PAR Genel Kurul Üyesi M. Mehdi Oğuz’un katılımıyla 1 Haziran seçimleriyle ilgili basın açıklaması yaptı. HÜDA-PAR Ağrı İl Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Hür Dava Partisi Genel İdare Kurulu üyesi M. Mehdi Oğuz, “30 Mart tarihinde yapılan Ağrı ilimizin belediye başkanlığı seçim sürecini dürüst ve izzetli bir şekilde sürdürdük. Seçim döneminde ihlaslı bir şekilde çalışan üye ve gönüllülerimize bu vesile ile teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize oy verip desteklerini veren bütün Ağrılı hemşehrilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. 1 Haziran seçimlerinde de belediye başkan adayımız, adaylıktan istifa etmiştir. Yasal olarak yeni aday gösterme durumumuz bulunmadığından pazar günkü seçimde belediye başkan adayımız olmayacaktır.

 

Dolayısıyla sevenlerimizin tercihlerini yönlendirmeden, imanlarına, ahiretlerine faydalı olacak ve halka hizmet edecek olan adaya oylarını hür iradeleriyle vermelerini tavsiye ediyoruz. Allah'tan bu süreci, milletimize, halkımıza ve Ağrımıza hayırlı kılmasını diliyoruz” dedi.



Son Güncelleme: 29.05.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.