21 Şubat 2021 Pazar 21:35
Kemal Kılıçdaroğlu Saldırı Alan Tek Liderim

Kemal Kılıçdaroğlu: PKK'nın saldırdığı tek lider benim

Kendisi hakkında yapılan PKK eleştirilerine sert tepki gösteren Kılıçdaroğlu, terör örgütünün kendisine de saldırı düzenlediğini hatırlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Bursa İl Dernekleri Federasyonu üyesi dernek başkanları ile video konferans toplantısıyla görüştü.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Lideri, kendisi hakkında yapılan terör örgütü PKK eleştirilerine de değindi.

Gara bölgesinde hain terör örgütü tarafından kaçırılan ve alçakça şehit edilen 13 masum vatandaşımız için taziye mesajı yayınlayan, ancak HDP ile var olan ilişkilerin bozulmaması için "Terör örgütü PKK" ifadelerini kullanamayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na tepkiler gelmişti.

"CANIMIZI ZOR KURTARDIK"
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye ve kendisine yapılan PKK’lı suçlamalarına karşı çıkıp öncesinde PKK'nın reklamını yapmak istemediğini söylerken; bugün de şu ifadeleri kullandı.

“ Efendim şimdi CHP'yi PKK'lı diye suçluyorlar. Yahu PKK’nın saldırdığı tek lider benim. Şavşat’tan Ardanuş’a giderken canımızı zor kurtardık. Bir er şehit oldu. Ama toplum unutuyor. Bu ülkenin çıkarlarını savunmak kolay bir şey değildir arkadaşlar zordur. Milletin hakkını hukukunu savunmak kolay değildir zordur. Ankara'dan İstanbul'a ben 450 kilometre Adalet Yürüyüşü yaptım bu kolay mı?"

Anahtar Kelimeler:
Kemal KılıçdaroğluPKK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.