26 Mart 2016 Cumartesi 11:54
Kenan Sofuoğlu'ndan 'hayatı film olacak' iddiasına yanıt

Bu sezon iki yarış yaptıklarını ifade eden Sofuoğlu, "Önümüzdeki hafta İspanya’da üçüncü yarışım var. Sezona iyi başlamadım.

İlk yarışta birinci giderken lastik patladı. İkinci yarışta 20 puan aldım ve podyuma çıktı. Şu anda genel klasmanda 4’üncü sıradayım. Önümüzde uzun bir sezon var. İnşallah her şey yolunda giderse 5’inci kez dünya şampiyonu olabilmek için bütün mücadelemi vereceğim.

Daha sezonun başındayız. Konuşmak zor. En iyi dereceler şu anda bizde. Motor sporlarında neyin ne olduğu belli olmuyor. İlk yarıştaki gibi teknik bir sıkıntıdan dolayı puan kaybedebiliyorsun. Bir yarışta kaybettiğin puanı 5 yarışta telafi etmek için mücadele ediyorsun. Kolay bir sezon olmayacak" diye konuştu.

"O KONUDA NET BİR GELİŞME BULMAK İMKANSIZ"

Avustralya'da düzenlenen sezonun ilk yarışında patlayan lastiğinin etkisiyle motosikletinin kontrolünü kaybederek bitime 3 tur kala yarış dışı kalması ile alakalı sorulan soruya Sofuoğlu, "Lastiğim ile alakalı bir sıkıntı yaşamıştım. Hafta sonu boyunca o lastikleri denemiştim ve bir sıkıntı yaşamamıştım. Yarışta ise sıkıntı oluştu. Bunu kanıtlayacak bir veri dünyanın hiçbir yerinde mümkün değil. Bazen motor sporlarında dengenin değişmesi için yapılması gereken hareketler var. Ben bunlardan biri olarak düşünüyorum. Takımımla alakası yok. Onu arkada bıraktık. Yolumuz uzun. İnşallah başarılı sonuçlar alırız" diye cevap verdi.

Son Güncelleme: 26.03.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.