04 Haziran 2016 Cumartesi 22:03
Kılıçdaoroğlu, İskenderun'da İş Adamları İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaoroğlu, açılışlar ve temel atma törenleri için geldiği İskenderun'da iş adamları ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde iş adamları ile toplantı düzenlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nda (İTSO) düzenlenen toplantıya katılan Kılıçdaroğlu, şehrin ekonomik durumu hakkında bilgiler aldı. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, daha sonra İTSO salonunda iş adamları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

İşadamları adına konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun'un sanayi ve ticaret şehri olduğunu belirterek, "İskenderun jeopolitik yapısı ile önemli bir liman şehridir. Demir-çelik ve filtre sektöründe Türkiye'de söz sahibi olan bölgemiz, Suriye'de yaşanan olaylardan olumsuz etkilenmiştir. Rusya krizinin ardından özellikle narenciye sektöründe yaşanan sorunlar ihracatımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Turizm sektörü ve nakliye sektöründe yaşanan olumsuzlukların sona ermesini de umut ediyoruz" dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz'ın konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, işadamları ile birlikte gerçekleştirdikleri görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

Son Güncelleme: 04.06.2016 22:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.