17 Şubat 2021 Çarşamba 21:45
Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Dava Açtı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dava

AK Parti ile CHP arasında yeni bir tartışma başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında "13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" demişti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugünkü açıklamalarında kendisine yönelik hakaret içeren ifadeler kullandığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 kuruşluk dava açıyor.

PKK'nın Kuzey Irak Gara'da 13 kişiyi şehit etmesinin ardından AK Parti ile CHP arasında yeni bir tartışma başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında "13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" demişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, bugün partisinin Ankara 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada o eleştiriye sert yanıt vererek ''Bay Kemal, acaba sen o Diyarbakır annelerinin feryatlarını duydun mu, utanmadan, sıkılmadan 13 şehidimizle ilgili olarak 'bunun sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır' diyorsun, ya sen ne yüzsüzsün, sende yüz var mı?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu bu ifadeler üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 kuruşluk dava açmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerine sosyal medya hesabından yayınladığı video mesajla yanıt veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Şehitlerimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.