24 Mayıs 2022 Salı 19:22
KÜRTLER BÖLGENİN SİYASETİNİ HDP VE PKK'YA BIRAKMAMALI!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan vicdani bir çağrı geldi.. 

Savcı Sayan gerek Türkiye genel siyasetiyle, gerekse kendi doğup büyüdüğü topraklarıyla alakalı güçlü bir isim olması, yerli ve milli siyasetçi olması ayrı zamanda kürt halkının "kahramanı" olması, kürt halkını ayrıştırmaya çalışanlar karşısında dimdik durması, terör örgütü PKK ve onun siyasi uzantısı HDP'yi bir kez daha rahatsız etti yapmış olduğu açıklamasıyla... 

Ağrı'da %56 oy oranı ile 2019 yerel seçimlerinde tarihi rekor oy ile seçim kazanan Başkan Sayan, kendi bölgesindeki halkına sahip çıkmaya onları koruyup kollamaya devam ediyor.. 

KÜRT KANAAT ÖNDERLERİNE, SİYASİLERİNE SESLENDİ!.. 

Başkan Sayan yapmış olduğu açıklamasında; "Kürt kanaat önderleri,Kürt siyasetçiler,bölgenin Meleleri,büyükleri,sözü geçenler bölgenin siyasetini HDP ve PKK’ya bırakmamalı. 2023’te HDP yapacağı ittifaklarla Kürtlerin ve Ülkenin geleceğini ateşe atabilir. ABD büyükelçisinin İyi Parti ve HDP ile görüşmesi buna en iyi işarettir" dedi.. 

Anahtar Kelimeler:
SavcısayanKürtlerSiyaset
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.