20 Ekim 2022 Perşembe 00:12
Mehmet Ali Çelebi AK Parti'ye Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye de rozet taktı. Çelebi, "Allah utandırmasın cumhurbaşkanım. Siz canınızla, ben özgürlüğümle, milletimiz bağımsızlığıyla tehdit edildi. Bu millete cellat olan FETÖ zombi örgütüne karşı yanınızdayım" dedi.

Asker kökenli bir milletvekili olduğunu ifade eden Çelebi, "Ben aynı zamanda onların onurunu koruyorum. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK/PYD terör örgütüne karşı yanınızdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kurtuluş Savaşı sonrası çok ciddi çok cepheli bir egemenlik mücadelesi vermektedir. Bu cephelerde mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir. Ben de bir Atatürk askeri, Kuva-i Milliye neferi olarak Türkiye yüzyılı mücadelesinde yanınızdayım" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Ali ÇelebiAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.