08 Haziran 2016 Çarşamba 16:18
Milli Savunma Komisyonu'nun Yeni Başkanı Beyazıt

Fikri Işık'ın Milli Savunma Bakanı olması nedeniyle boşalan TBMM Milli Savunma Komisyonu başkanlığına AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt seçildi.

Milli Savunma Komisyonu, Komisyon Başkanvekili AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin başkanlığında toplandı. Şahin, toplantının başında Komisyonun başkan seçimi usulü hakkında komisyon üyelerini bilgilendirdi. Yusuf Beyazıt, tek aday olarak gösterildiği seçimde oy kullanan 19 üyenin 18'inin oyunu alarak Milli Savunma Komisyonu'nun yeni başkanı seçildi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Yusuf Beyazıt, yaşanan terör saldırılarının bir an önce sonlandırılması ve Türkiye'nin huzur ve refaha kavuşması temennisinde bulundu. Beyazıt, komisyon üyelerine de teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.06.2016 16:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.