11 Mart 2014 Salı 09:39
Patnos'ta Milli İradeye Saygı Mitingi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde, Milli İradeye Saygı Mitingi düzenlendi. Atatürk Bulvarında yapılan mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek sloganları atıldı.

 

Organizasyonu tertipleyen adamı ve Milli İradeye Saygı Mitingi Tertip Komitesi Başkanı Enis Timuçin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Yıllar yılı dış mıhrakların bizi birbirimize kırdırarak ülkeyi zayıflattığını anlatan Timuçin, şöyle konuştu: "Bu dış mihrakların işbirlikçi uşaklarına dur deme vakti gelip geçti. Çünkü bunlar birliğimize, bütünlüğümüze saldıran bir terör örgütüdür.’’

 

“TEZEKLİ OKUL YILLARI”

Timuçin, konuşmasında, yolsuzluk yapıldığından bahsedildiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Yolsuzluk yapan bir Hükümet ve Başbakanı 17 bin kilometre bölünmüş yol yapabilir miydi? Eğitim, sağlık, sosyal yaşam alanında refah seviyesini bu kadar yükseltebilir miydi? Dul maaşı, bakıcı maaşı, çocuk maaşı verebilir miydi?"

 

Ellerinde tezekle okula gittikleri günleri unutmadıklarını anlatan Timuçin, şunları söyledi: "Şimdi okulu ısıtmak için bırakın tezekle gitmeyi evlerimize kadar, ayağımıza kömür getiren, ders kitaplarımızı veren, eğitimi bizler için modernize eden Başbakana sahip çıkmayacak mıyız. Bize sahip çıkan Başbakan Erdoğan'a oylarımızla sahip çıkma zamanıdır. Her türlü mahkemelerden kaçabilirsiniz ama vicdan mahkemesinden asla. Onun için Başbakana oylarımızla sahip çıkalım."

 

Miting, konuşmanın bitmesinin ardından olaysız sona erdi.








Son Güncelleme: 11.03.2014 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.