19 Aralık 2015 Cumartesi 12:19
PKK'lı cesedini sürükleyen polisler meslekten atıldı


Şırnak'ta, PKK'lı Hacı Lokman Birlik'in cesedinin zırhlı araca bağlanarak yerde sürüklenmesi ve operasyon yapılan ilçelerde duvarlara yazılan yazılarla ilgili son gelişmeleri Başbakan Davutoğlu açıkladı.

MESLEKTEN ATILDILAR

Başbakan cesedi sürükleyenlerin meslekten men edildiğini duvarlara yazı yazan polislerin hakkında da işlem yapıldığını açıkladı. Davutoğlu Brüksel dönüşü gazetecilerin soruların yanıtlarken bölgedeki operasyonlar hakkında da bilgi verdi. İşte Başbakan Davutoğlu'nun o sözleri:
"Bir video vardı hani terörist cenazesini sürükleyenler. Meslekten men edildi, gerekli işlemler yapıldı. O duvarlara yazı yazan herkes hakkında gerekli işlemler yapıldı. Bana intikal edilip de işlem yapılmamış hiçbir şey yoktur. Bu konuda hiç tavizimiz yok ve varsa bildiğiniz bir şey bize de intikal ettirin."

Son Güncelleme: 19.12.2015 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.