13 Mayıs 2014 Salı 09:47
Saadet Partisi Ağrı'da Yeni Adayını Tanıttı

Saadet Partisi (SP), Ağrı’da 1 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde aday gösterdikleri Fatih Aydın’ı tanıttı.

 

Saadet Partisi Ağrı İl Başkanlığı binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına, Saadet Partisi Van eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Fettullah Erbaş, 20. Dönem Aydın Milletvekili Muhammed Polat, Ağrı İl Başkanı Şükrü Akbulut, 30 Mart seçimlerinde belediye başkan adayları Süleyman Erim ile Kemal Atmaca ve parti üyeleri katıldı. 30 Mart seçimlerine kısa süre kala rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Ağrı eski Belediye Başkan Adayı Süleyman Erim’in rahatsızlığının devam etmesi nedeniyle Ağrı’da adayını değiştirerek, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın’ı aday olarak gösterdi. 30 Mart yerel seçimleri ile birlikte Saadet Partisi üçüncü kez Ağrı’da adayını değiştirdi. Tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Fatih Aydın, “30 Mart seçimlerini geride bıraktık. Saadet Partisi olarak bizler 30 Mart seçimlerine Ağrı ilimizde Süleyman Erim Başkanımızla birlikte girdik. Sevgi, saygı, kardeşlik dilini, hikmet dilini kullandık. İnsani ve İmanı ölçülerimizi kaybetmedik. Haktan ve Adaletten taviz vermedik. Bu çerçevede Ağrı ilimizde başta Belediye Başkan Adayımız Süleyman Erim olmak üzere, il teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik teşkilatımız gece demeden, gündüz demeden, her şeyini feda ederek çalıştı” dedi.

 

 

BİZ, DİĞER PARTİLERİN DE UMUDUYUZ

Saadet kazanınca kimsenin kaybetmeyeceğini, kendilerinin diğer partilerin de umudu olduklarını ifade eden Aydın, “Ağrı teşkilatımız, sivil toplum kuruluşlarımız, kanaat önderlerimizle ve genel merkezde yapılan istişareler neticesinde Genel Başkanımız Mustafa Kamalak Bey, 1 Haziran seçimlerinde Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak beni görevlendirdi. Bizlerde böyle zor ama aynı zamanda şerefli bir görevi ifa etmek, memleketimize, hemşerilerimize hizmet etmek için bugünden itibaren bundan önce olduğu gibi canla başla çalışacağız inşallah. Halkımız, kendi hakkını, mağduriyetini konuşan ve bunlara çözüm üretenleri seçerek yeni bir dönemi başlatacaktır. İnsanımıza, milletimize, halkımıza en hayırlı hizmeti yapabilmek için çalışıyoruz. Biz bir defa milletimiz için yola çıktık. Kimseyi karalamadan hakikatler üzerinden siyaset yapıyoruz ve gönülleri kazanıyoruz.

 

Biz diyoruz ki; Saadet kazanınca herkes kazanır, CHP'li de, MHP'li de, AK Partili de, BDP’li de kazanır. Saadet kazanırsa kimse kaybetmez, herkes kazanır. Biz, diğer partililerin de umuduyuz” şeklinde konuştu.




Son Güncelleme: 13.05.2014 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.