26 Şubat 2015 Perşembe 22:51
Saim Durmuş AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı

 

Saim Durmuş Özgeçmişi


1971 Yılında Ağrı Merkez Oğlaklı (Korko) köyünde doğdu. 1991 yılında Marmara Üniversitesi Matematik Bölümünden mezun oldu.

 

1991-1994 yıllarında özel sektörde çalıştı. 1994 Yılında Ağrı Selçuk İlköğretim okulunda Matematik öğretmeni olarak göreve başladı. 1995 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 1996-2008 Yılları arasında Ağrı Ticaret Meslek Lisesinde Öğretmen, Müdür yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı.

 

2000-2008 yıllarında Ağrı Meslek Yüksek Okulunda misafir Öğretim Görevlisi olarak çeşitli dersler verdi. 2007-2008 Yıllarında Ağrı Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2008-2012 yılları arasında Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı. Üniversitenin kuruluş aşamasından bugünkü durumuna gelinceye kadar idari kadroda etkin görev aldı.


2012 yılında Enerji Bakanlığına Uzman olarak atandı. Kısa bir süre sonra yeni kurulan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinde İdari ve Mali İşler ile Strateji Geliştirme Dairelerinde Daire Başkanı olarak Üniversitenin kuruluş aşamasında görev aldı. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından istifa ederek 25. dönem Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı olarak müracaat etti.


Görev aldığı süre içerisinde Yurt içi ve Yurt dışında katıldığı birçok eğitim ve seminerde yöneticilik ve mesleki alanlarda çeşitli eğitimler aldı. 20 yıllık Eğitimci ve Yöneticilik hayatında binlerce öğrenci yetiştirdi. Üst yöneticileri tarafından birçok ödülle taltif edilen Saim DURMUŞ, Ağrı’da birçok sivil toplum örgütünde çevre ve eğitim alanlarında aktif görevler aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.


Neden Milletvekili olmak istiyorum?
Doğduğum, büyüdüğüm ve 20 yıl hizmet ettiğim Ağrı ilinden AK Parti Milletvekili aday adayı olmak üzere başvurumu yapacağım.


Aday olur ve seçilirsem, Ak Parti tarafından temelleri atılan Yeni Türkiye vizyonuna uygun olarak ülkemizin gelişmesi ve yükselmesi için; ülkemizin, bölgemizin ve Ağrı ilimizin geleceğini ve kaderini yakından ilgilendiren Çözüm Sürecine, yeni Türkiye'nin yükselme hedeflerindeki en önemli kilometre taşı olan başkanlık sistemine geçilmesi ve yeni Türkiye’nin en önemli siyasal dönemecini oluşturacak olan Yeni Anayasa çalışmalarına Milletvekili olarak katkıda bulunmak istiyorum.


Siyasi tarihimizin en yerli ve en kurumsal yapısı olan Ak Parti’nin geliştirdiği ve siyasal yaşamımıza kattığı temayül yoklaması , kamuoyu yoklaması , halkımız ve kanaat önderlerimizle istişarelerden sonra neticeye göre Yeni Türkiye’nin milletimizle birlikte inşasında şahsıma düşen görevi yapmaya devam edeceğim.

 

Tüm Ağrı Halkının Vekili Olmak Bilinciyle


Kaliteli bir eğitim için,
Sağlık hizmetinde çevre illere bağımlılığa son vermek için,
Gençlerimize iş alanları açmak için,
Yeraltı ve yerüstü kaynaklarımızı ekonomiye kazandırmak için,
Modern tarım ve hayvancılığın yaygınlaşması için,
Sınır ticaretinin gelişmesi için,
Ağrı’mızın demir yoluna kavuşması için,
Tüm spor dallarında yeniden zirveye ulaşmamız için,
Turizmde marka bir şehir olmak için,
Kardeşlik ve barışın tesisi için,
Halkımız, kanaat önderlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz ve üniversitemizle birlikte hareket ederek Ağrı'da değişimin öncüsü olacağız.

Son Güncelleme: 26.02.2015 22:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.