01 Haziran 2022 Çarşamba 18:32
Savcı Sayan'dan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su fiyatına tepki!

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin su tarifesine tepki gösterdi. Petrol fiyatlarına tepki gösterenlerin Ankara'daki su fiyatlarına ses çıkarmadığını belirten Sayan, suyun bize, petrolün yabancıya ait olduğunu ifade etti.

Yaptığı paylaşımlar ve söylemlerle sık sık gündem olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı suyun pahalı olduğunu söyleyen Sayan, petrol ile suyu karşılaştırdı.

BİRİ BİZİM OLAN SU, DİĞERİ BİZİM OLMAYAN PETROL

Sayan, "Fiyatı Ankara B.Belediyesi tarafından belirlenen Allahın suyu neden bu kadar pahalı diye sormayanlar, Fiyatı Dünya Piyasalarında belirlenen Petrol fiyatları üzerinden Hükümete acımazsızca saldırıyorlar.. Anladık ikisi de pahalı. Ama biri bizim olan su, diğeri bizim olmayan petrol" dedi.

Son Güncelleme: 01.06.2022 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.