21 Mayıs 2022 Cumartesi 21:19
SAYAN, DÜNYA ŞAMPİYONU LİDERE DE BU YAKIŞIRDI!

Ağrı’dan yüzlerce gencin akın akın ettiği, Türkiye genelinde gençlerin katılım sağladığı Adana buluşmasında, stadyuma sığılmadığı gözüktüğü gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece binlerce  “gençlerin” olduğu buluşması dünya gündemine bile yansıdı.

"Adana stadyumuna sığmayan AK Gençlik.."

CHP’nin miting yaptığı Maltepe etkinlik alanını da AK Parti yapmıştı.

171 futbol sahası büyüklüğündeki Maltepe etkinlik alanı AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden biri olarak, Maltepe’de denizin doldurulmasıyla İstanbul’a kazandırılmıştı.

AK Parti eserinin olduğu yerde miting yaptılar ancak 6+1 ittifakı Maltepe meydanını dolduramadığı görüntülere yansıdı.

İTTİFAKIN GÜCÜ BU İSE ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’da yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bütün Türkiye’yi İstanbul’a taşınmalarına rağmen Maltepe mitingi tam bir fiyasko. Millet ittifakının bütün gücü bu ise şimdiden ittifaka geçmiş olsun. Halk size güvenmiyor. Mitingde militanca sloganlar atılıyor, siyaset terörize edilmek isteniyor bunun da Türkiye’ye bir faydası olmaz.

Adana stadyumunun tıka basa dolu içini ayrı tutuyorum. Stadın dışında bekleyen kardeşlerimizin sayısı Maltepe mitinginden daha fazla. Varın millet ittifakının gücünü siz hesaplayın. Halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Adana Stadında dünya kupası final maçı havası var. Dünya şampiyonu lidere de bu yakışırdı. Allah gençlerimizin eksikliğini vermesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.