29 Mayıs 2022 Pazar 15:33
SAYAN, KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ GÖSTERDİ!

ABD vatandaşı olduktan sonra "Freedom" soyadını alan FETÖ'cü Enes Kanter  organizasyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu posteri ayaklarının altına aldı. O anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Kanter, büyük tepki çekti. Her kesimden birçok kullanıcı skandal olayı kınadı, yapılan saygısızlığın Türk milletine ve devletine karşı olduğunu belirtti.

“BAYKAL; ERDOĞAN’IN ELİNİ ZAYIFLATACAK HİÇBİR SÖYLEMDE BULUNMAYACAKSINIZ!”

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Deniz Baykal CHP Genel Başkanı olduğu dönemde partinin MYK üyesi iken Baykal’ın o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışı ziyaretine çıktığı zaman “muhalefeti ülke içinde yapalım” diyerek CHP MYK toplantısında Erdoğan’ı yurt dışında iken elini zayıflatacak söylemde bulunmayacaksınız talimatı verdiğini “Milli Duruşunu” CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na hatırlattı.

Sayan yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Sayın Recep Tayyip Erdoğan yurtdışında iken Sayın Baykal hemen bizi toplar ve şöyle derdi “Başbakanımız yurtdışında iken elini zayıflatacak hiçbir söylemde bulunmayacaksınız”.. Muhalefeti Ülke içinde yapalım.. Enes Kanter’in saygısızlığına tepki göstermeyen tek parti CHP’dir. Aradaki farkı görün..

Son Güncelleme: 29.05.2022 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.