12 Aralık 2018 Çarşamba 11:40
Sırrı Sakık HDP Muş Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

AK Parti’nin Ağrı adayını açıklamasının ardından gözler HDP’ye çevrilmişti. HDP’de Sırrı Sakık’ın ismi sürekli olarak Ağrı gündemindeydi. Sakık bugün yaptığı açıklama ile memleketim Muş’tan adayım dedi.

Sakık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sevgili halkımız, 2019 yerel seçimlerinde doğduğum, büyüdüğüm, siyasete atıldığım, bende çok büyük emekleri olan memeleketim Muş’ta adaylık başvurusu yaptığımı açıklamak isterim. Türkiye’nin en yoksul iki kentinde,Ağrı ve Muş’ta, halkımızla hep tek yürek olup Kentimiz ve kendimiz için emek harcadık. Ağrı’da 2014 yerel seçimlerinde kazandığımız zafer hiç bir zaman unutulmayacak. Benim siyaset yolculuğumda Ağrı’nın bana kattıkları ve tüm Ağrılıların yüce gönüllerinde yer almam önlerinde ömür boyu saygıyla eğileceğim bir deneyimdir.

Fakat Ağrılı kardeşlerim bağışlasınlar çünkü bu sefer Ağrı’daki kazanımlarımızı Muş’ta taçlandırmamız gerekti. Hepinizin desteği ve sevgisiyle güzel işlere imza atacağımızı biliyorum. Ve sevgili memelektim, sevgili Muşlu kardeşlerim siz hazırsanız 31 Mart’ta Muş ovasının o güzel lalesi barışa,huzura ve kardeşliğe olan inancımızla açacak." sözlerine yer verdi.

Son Güncelleme: 12.12.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ağrılı 2018-12-12 12:59:05

Biz kurtulduk ALLAH muş iline yardım etsin

Avatar
Ceresus 2018-12-12 13:23:59

Sıktırsın gitsin kawvat muşta karı satsın

Avatar
Cumali pazar 2018-12-12 16:16:17

Savcı sayanı duyunca kayış attı AĞRI ondan kurtuldu ALLAH muşa yardim etsin