04 Eylül 2014 Perşembe 19:45
16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası Ağrı'da Yapılacak

Türkiye Tenis Federasyonu 16 yaş Türkiye Şampiyonası Ağrı’da yapılacak.

 

 

Türkiye Tenis Federasyonu, Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Tenis Temsilciği tarafından organize edilecek olan '16 Yaş TürkiyeTenis Şampiyonası' Ağrı’da yapılacak. 8 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 09.00’da şehir stadyumunda başlayacak olan şampiyonada 39 erkek, 27 bayan sporcu olmak üzere toplamda 66 tenisçi mücadele edecek. Müsabakalar, 13 Eylül 2014 Cumartesi günü oynanacak final maçı ile sona erecek.

 

 

Ağrı’da düzenlenecek olan şampiyonada tüm sporculara başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Cemil Budak, “Şampiyonanın ilimizde düzenlenmesinde emeği geçen Ağrı Valiliği’mize,Türkiye Tenis Federasyonu Başkanlığı’mıza, Ağrı Tenis Kulübü Başkanlığı’mıza ve il temsilciliğimize teşekkür ediyorum. Şehir stadyumumuzda yapılacak olan müsabakalara tüm halkımızı davet ediyoruz“ dedi.



Son Güncelleme: 04.09.2014 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.