29 Mart 2018 Perşembe 16:36
5. kez Galatasaray-Trabzonspor maçı yönetecek

Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, 5. kez iki takım arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan programda, 1 Nisan Pazar günü Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray - Trabzonspor müsabakasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Fırat Aydınus, bugüne kadar iki takımın 4 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar, rakibini 3 kez mağlup ederken, bordo-mavililer ise 1 kez kazandı.

GALATASARAY KARNESİ

Fırat Aydınus, Galatasaray’ın bugüne kadar 44 karşılaşmasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 21 galibiyet 9 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde etti. Aydınus’un yönettiği maçlarda Galatasaray’lı oyuncular 100 sarı kart ve 10 kırmızı kart gördü.

FIRAT AYDINUS’UN TRABZONSPOR KARNESİ

Fırat Aydınus, Trabzonspor’un bugüne kadar 49 karşılaşmasında görev yaptı. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 18 galibiyet, 14 mağlubiyet aldı. 17 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fırat Aydınus, 49 karşılaşmada bordo-mavili futbolculara 112 sarı kart, 11 kırmızı de kart çıkardı.

(Gökmen Şahin/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.