03 Ağustos 2016 Çarşamba 10:45
9 Numara Eren Derdiyok'un

Eren Derdiyok için resmi açıklama yapması beklenilen Galatasaray, golcü oyuncuyu 7 yıl aradan sonra kadrosuna kattı. Sarı- kırmızılılar, ilk kez 2009'da Eren'i istedi. O sezon Rijkaard bir forvet istedi. Yönetim, talip oldu ama Basel onu 3.8 milyon euro'ya Leverkusen'e sattı. G.Saray da Jo'yu kiraladı. * Bir sezon sonra Eren Derdiyok bu kez Leverkusen'den istendi ama olumsuz cevap alındı, bu kez de Stancu transferi gerçekleşti. 2011 sezonunda ise Eren, G.Saray'a yakındı. Fakat Fatih Terim, Johan Elmander'i tercih etti. 2013 sezonunda ise başarılı oyuncu bu kez kiralık olarak G.Saray'a gelecekti.

Terim bir kez daha oyuncunun üzerini çizdi. Umut Bulut'a 3 milyoneuro ödendi. Bir sonraki sezon ise bu kez de Pandev'e kurban oldu. Prandelli, ikinci forvet istediği için bonservisi elinde olan Makedon oyuncu alındı.

CUMA GÜNÜ İMZALIYOR

G.Saray, Eren Derdiyok için cuma günü TT Arena'da imza töreni düzenleyecek. Kasımpaşa ile zor da olsa el sıkışan yönetim, 3 yıllık ön protokol imzaladığı oyuncuyla resmi mukavele imzalatacak. Yıldız oyuncu için önce takas formülünü devreye sokmak isteyen, Cimbom verilecek oyuncuların takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle transferin boyutunu değiştirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Umut Bulut, Ryan Donk ve Salih Dursun'dan ikisini takasta kullanıp bir miktar bonservis bedeli ile işi bitirmek istiyordu. Kasımpaşa, özellikle Umut ve Donk'un yıllık ücretlerinin fazla olduğu gerekçesiyle bunun Galatasaray tarafından ödenmesini istedi. Oyuncularla görüşen yönetim, bu şartlarda ayrılmayı düşünmedikleri yanıtını aldı. Bunun üzerine Kasımpaşa ile yeniden masaya oturan yönetim, Eren için 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Kasımpaşa'nın bu teklifi kabul ettiği belirtti. Sarı-kırmızılılar Eren'e ise yıllık 2 milyon euro ödeyecek.

Son Güncelleme: 03.08.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.