22 Mart 2016 Salı 21:26
A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürdü Volkan Demirel'in İlk Açıklaması ?

A Milli Futbol Takımı, İsveç ile 24 Mart Perşembe günü yapacağı özel maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Serdar Aziz ve Onur Recep Kıvrak katılmadı.

Üst solunum yolu enfeksiyonu tedavisi gören Hakan Çalhanoğlu’nun ise kampa yarın dahil olacağı belirtildi.

Antrenmanda futbolcular, koşu ve dar alanda pas çalıştı. Pas çalışmasının ardından futbolcular iki takıma ayrılarak çift kale maç yaptı. Fatih Terim, çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına ikazlarda bulundu. Antrenmanın sonunda Liselerarası Hentbol Dünya Şampiyonu olan Serik Yükseliş Koleji sporcuları sahaya girerek, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nuri Şahin: "Hedef her turnuvaya katılmak" 

Kampa bugün dahil olan Borussia Dortmund’un orta saha oyuncusu Nuri Şahin, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir sakatlık döneminden sonra yeniden milli takıma çağrılmanın kendisi için gurur ve onur verici olduğunu söyledi.

Milli takıma döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Nuri, "Benim için güzel bir haber oldu. Hocam her zaman bana güvendi sağ olsun. Hem ekip hem oyuncular olarak inanılmaz bir eleme turu geçirdik. Kötü başlayıp iyi bitirdik. Bundan sonraki hedef her turnuvaya katılabilmek. Avrupa Şampiyonası’nda iyi bir derece elde etmeyi amaçlıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Orta sahada çok fazla isim var. Şansını nasıl görüyorsun?" şeklindeki sorusuna Nuri Şahin, "Her futbolcu elinden geleni yaparsa milli takıma daha çok katkı sağlayacaktır. Bizim hedefimiz de bu." yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 22.03.2016 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.