31 Ekim 2016 Pazartesi 10:31
Aatıf Chahechouhe, muhabirin sorularını yanıtladı Avrupa gafı!

Bu sezon ilk kez 11'de forma giyen ve bir gol atan Faslı futbolcu, görev aldığı maçlarda elinden geleni yaptığını ifade etti.
"Bizim için zorlu bir karşılaşmaydı" diyerek sözlerine başlayan Aatıf, "Karabükspor zorlu bir takım. 10 kişi kalmaları işimizi kolaylaştırdı. Uzun zamandır oynamıyordum ama şans geldiğinde iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ben bu şansın geleceğine inanıyordum. Kendi açımdan da iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Ancak hala podyumun üst sıralarından uzağız. Böyle devam etmeliyiz" dedi.

Aatıf'ın konuşmasının ardından muhabir, "Manchester United maçında oynamayı bekliyor musun?" diye sordu. Sezon başında UEFA'ya verilen listede adı olmayan Faslı futbolcu bu soruya şu yanıtı verdi:

"Adım UEFA listesinde yok benim! Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Ben her zaman burada hazır olmaya çalışacağım.
 

Son Güncelleme: 31.10.2016 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.