02 Haziran 2019 Pazar 11:44
Abdullah Avcı'dan Şaşırtan Övgü!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, anlaşmanın resmiyete dökülmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Avcı, Şenol Güneş'in takımda bıraktıkları konusunda övgülerde bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları:

"Beşiktaş, her teknik direktörün kolay ulaşabileceği bir yer değil. Bunun dedikodusunun çıktığı günden itibaren buranın teknik direktörü olma ayrılacağını insanlar yolda yürürken hissettiriyor."

"Benim çocukluğum İnönü Stadı'nda Taksim'den yürüyerek, merdivenlerden aşağı inerek, Beleştepe'den maç seyrederek geçmiştir. Lisanslı futbolcu olduğumda serbest giriş kartını yukarıdan aşağı atarak arkadaşlarımızı içeri alıyorduk."

"Beşiktaş kulübünün duygusu ve ruhu başka. Geldiğim günden beri hissediyorum. Buraya rakip olarak geldiğimde hissettirdikleri duygu ve bizim de onlara sunacağımız oyun kalitesiyle beraber umarım güzel şeyler yapacağız. Bugünden itibaren çalışmaya başladık."

"Şenol Güneş ve ekibine çok teşekkür etmek lazım. Kendisini de ziyaret edeceğim. Benim eski hocam, onun da fikirlerini alacağım. Tesiste çok önemli değişiklikler olmuş. Bir kere girdiğin ortamda iyi hissedebiliyorsan çok değerlidir. Burada bir iç huzur var."

"2 sene önce burada oynadığımız bir maç var, 89. dakikada golü attık ve 'Herhalde bitti' dedim ama seyirci 'Bitmez bu maç böyle' dedi, inanılmaz bir coşku ve tepki oyuncuyu itti ve maç 1-1 bitti. Bunu ben küçükken de yaşadım, şimdi de inanılmaz bir şekilde yaşıyorsun."

"Taraftarın, takımın üzerinde inanılmaz bir katkısı olacak. Takımı biraz daha itme, coşkuyu yakalama, topu geriye çabuk alma konusunda bile çok önemli katkıları olacak. Onlar olmazsa olmuyor. Bütün takıma, Beşiktaş ailesine desteklerini vererek devam etsinler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.