09 Temmuz 2018 Pazartesi 18:00
Ağrı 1970 Spor'da Şampiyonluk Kadro! Transfer Üstüne Transfer

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan ve play-off maçlarında 3. Lig kapısından dönen Ağrı 1970 Spor bu sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için çok sayıda futbolcu transfer etti.

Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor bu sezon 3. Lig parolası ile futbolcu transferlerine başladı. Geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir grafik çizerek rakiplerinin korkulu rüyası haline gele sarı lacivertli ekip bu yılda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyor. Mehmet Yıldırım'ın başkalığı yaptığı Ağrı 1970 Spor'da futbolcuların tamamına yakını gönderilerek yeni transferler yapıldı. Yapılan yeni transferler için toplu imza töreni Kültür ve Kongre Merkezi'nde yönetim ve taraftarların katılımı ile gerçekleşti. Oldukça renkli anların yaşandığı toplu imza töreninde salon hınca hınç doldu.

Yapılan flaş transferle ilgili açıklamamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, hedeflerinin 3. Lig olduğunu ve transferlere devam edeceklerini söyledi. Yapılan transferlerin çoğunun profesyonel lig tecrübeleri bulunduğuna dikkat çeken Yıldırım, "Son bir aydır yönetimimiz ve teknik kadro ile kollektif bir çalışma yürüterek neredeyse takımın tamamını yeniledik. Şu anda gündemimizde yeni transferlerde var. Önümüzde hazırlık kampları ve Ziraat Türkiye Kupası eleme maçları olacak. Hazırlık maçları ve kamp süresinde eksikliklerimizi görüp ona göre nokta transferler gerçekleştireceğiz. Geçen sene 3. Lig'e çıkamadık ama bu sene inşallah çıkacağız" dedi.

Ağrı 1970 Spor'un transfer ettiği futbolcular şu şekilde: Volkan Işık, Abdullah Özdemir, İbrahim Akyüz, Ayberk Kutluğ Tuncer, Mehmet Ali Yücel, Can Özgür, Okan Aslan, Abdul Razzak Omar, Oğuzhan Yıldırım, Necdet Şahin, Emrah Turan.

Son Güncelleme: 09.07.2018 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.