16 Mayıs 2018 Çarşamba 12:16
Ağrı 8. Kurumlararası Futbol Müsabakası Şampiyonu Sanayi Spor!

Ağrı Amatör Spor Kulüplerinin geleneksel hale getidiği ve bu sezon sekizincisini düzenlediği kurumlar arası futbol liginin finali yapıldı. Taskk eski genel  başkanlarından merhum Orhan Saka'ya ithaf edilen 8. sezonda final karşılaması Sanayi - ATSO takımları arasında oynandı.

Ağrı Askf'nin halısaha tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ATSO'nun 1-0'lık üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda Sanayi takımı son 5 dakikada bulduğu 2 golle galibiyeti elde eden takım oldu.

Günün diğer maçında Ağrı Adliyesi, BARO takımını 3-0 hükmen mağlup ederek kupada üçüncülük ünvanını aldı.

Şampiyon Sanayi takımının kupasını Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, iknci olan ATSO takımının kupasını Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Naim Alpaslan, üçüncü olan Adliye takımının kupasını ise Tarım İl Müdür Yardımcısı Zeki Çelik verdi.

Turnuvada gol kralı Sanayi Spor takımından Emrah Telhan olurken, Fair-Play ödülü İbrhaim Çeçen Üniversitesinden İbrahim Babacan'a gitti.

Turnuvanın en iyi 8 oyunucusu listesinde ise Erhan Alptekin, Ferdi Polat, Evren Akdağ, Ali Artuk, Mehmet Aydemir, Hakan Vural, Selçuk Bakan, Metin Karaca yer aldı.

Turnuva sonunda Sanayi Takımı adına konuşan Nizamettin Güzel, kazandıkları ödülü Şehit Ailelerine bağışladığını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.