22 Ağustos 2014 Cuma 12:00
Ağrı Amatöründe Kura Çekimi 29 Ağustos'ta

 Ağrı Amatöründe Kura Çekimi 29 Ağustos'ta

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Ağrı ASKF)'den edinilen bilgilere göre, Ağrı Amatör liglerine katılım 29 Ağustos'ta   sona ereceği bildirildi.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Özkan Aslan liglere katılımın bir hafta içerisinde sonra ereceğini belirterek " Spor kulüplerimizin 29 Ağustos tarihine kadar lige katılım ve referans bedellerini yatırmaları gerekiyor. Bununla ilgili ve duyuruları kulüplerimize daha önce telefonla bildirdik. Toplantı tarihi kesinlikle ertelenmeyeceği için kulüplerimizin mutlak suretle lige katılım işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. "dedi.

 

29 Ağustos'tan sonra lige katılım kabul etmeyeceklerini söyleyen Aslan;" Lig fikstürünü 29 Ağustos'ta çekmek istiyoruz. Fikstür çekildikten sonra kulüplerimizin lige katılma gibi bir şansları olmayacak. 29 Ağustos'ta teknik toplantımızı yaparak ligin başlama tarihini, altyapı kategorilerini ve yeni sezonda gerçekleşen değişiklikleri kulüplerimiz ile paylaşmak istiyoruz " dedi.

Son Güncelleme: 22.08.2014 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.