06 Mayıs 2015 Çarşamba 23:52
Ağrı ASKF Ve Ağrı Gençlerbirliği Spor, Fatih Terim İle Buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Türk futbolunun yol haritasını ele aldığı ve geleceğe yönelik projelerin masaya yatırıldığı "Futbol Buluşmaları" toplantılarının 5.'si özel bir Otelde gerçekleştirildi.

 

Türkiye futbol Direktörü Fatih Terim’in evsahipliği yaptığı toplantıya, Ağrı adına Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç, Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım,Ağrı ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan ve BESYO Müdürü Alper Hamdi Güngörmüş’te katıldı.

 

Ağrı Gençlerbirliği Sporun tesis ve saha problemleri, Ağrı ASKF’nin futbolda yaşadığı sorunlar, akademi ve bayanlar  ligi, konlarında görüşüldüğü toplantıda, Fatih Terim, Doğuanadolu Bölgesinde açacakları A Lisans kurslarından birini Ağrı’ya vereceklerini söyledi. ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı’da yapılacak spor tesislerinin açılışına Fatih Teim’i davet etti. Terim yapılacak program dahilinde en kısa sürede Ağrı’ya geleceğini söyledi.

 

 Toplantıya Ağrı dışında Ardahan, Bayburt, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Iğdır ve  Kars'tan katılan ASKF ve TÜFAD başkanları, BESYO temsilcileri, Gençlik ve Spor il müdürleri, Milli Eğitim il müdürleri, futbol il temsilcileri  katıldı.

 

agri-askf-ve-agri-genclerbirligi-spor,-fatih-terim-ile-bulustu.jpgagri-askf-ve-agri-genclerbirligi-spor,-fatih-terim-ile-bulustu-001.jpgagri-askf-ve-agri-genclerbirligi-spor,-fatih-terim-ile-bulustu-002.jpgagri-askf-ve-agri-genclerbirligi-spor,-fatih-terim-ile-bulustu-003.jpgagri-askf-ve-agri-genclerbirligi-spor,-fatih-terim-ile-bulustu-004.jpgagri-askf-ve-agri-genclerbirligi-spor,-fatih-terim-ile-bulustu-005.jpg

Son Güncelleme: 07.05.2015 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.